last 10 days

jag verkar vara lite i semester stämning ser det ut, bara 43 bets sista 10 dag, det faktisk lugnare nu när MLB postseason dragit igång, inte lika mycket spel nu, får inte tappa fokus och målmedvetenhet 😁, det lugnt med #tyskbollen med var inte mycket interesset från min sida sistone men jag kanske återkommer där, sen jobbade man lite extra för #swedpunters där NFL och NCAAF har kommit igång sista veckorna, sen bygga man hemma med en helt nytt kök, så det mer annat åt sidan om verkar det så, ska göra faktisk semester om 2 veckor i det soliga Malaga, och sen 11 november kör jag igång collegekorgbollen igen, undrar om inte några av er väntar redan på det, jag gör det faktisk, vi hörs sen ladies&gentlemen har en underbart vecka nu………….

10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s