MLB ticket NLDS Game4 #postseason

WASHINGTON ML

WASHINGTON @ LA Dodgers | 10/11 | 11:00 CEST

Detta är ett av de enklaste spel av säsongen värdemässigt. Självklart kan jag fortfarande förlora med Kershaw på killen, men det finns extremvärde på Nationals. I mina ögon har Nationals 40 procent chans att vinna. Kershaw borde ha förlorat Game 1 och nu är han tvungen att kasta igen på kort vila mindre än två månader efter en skada.

SAN FRANCISCO ML

CHI. CUBS @ SAN FRANCISCO | 10/12 | 02:30 CEST

Betting mot Cubs har varit en dåligt beslut hela säsongen och satsar att förlora två gånger i rad har varit ännu dummare. Men detta är postseason och även om ingen av spelarna kommer att säga det, så finns det press på dem tack vare allt det dåliga Cubs historia. Jag tror varje Cubs fan får lite ont i magen just nu i denna serie. Och det börjar med en 13-inning Giants homer igår.  Matt Moore, han är tillåtet 1 run i var och en av sina 2 senaste starter. John Lackey har stor erfarenhet i postseason men han har varit fruktansvärt borta med en 4,37 ERA. 

Time Event Selection Stake Odds Result
12 Oct 02:30 CHI @ SF San Francisco (M Moore) Analysis available Locked 3 2.14 NEW
11 Oct 23:00 WSH @ LAD Washington (J Ross) Analysis available Locked 3 3.05 NEW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s