#NBA ticket 26/10

NEW YORK @ CLEVELAND | 10/26 | 01:30 CEST

Cleveland -9,5 Under 205,5

Detta spel har två lag som rankas i botten i ligan förra säsongen vad det gälla tempot. Knicks är ett helt annat lag med Rose, Lee och Noah när det spela tillsammans med Carmelo och Porzingis. LeBron är 2-0 i ring ceremoni matcher och det finns inget chans han förlorar i natt i Cleveland. Jag förväntar mig en bra defensiv insats från Cavs. 

 New York försöker lista ut hur man spelar med varandra, Cleveland får i princip tillbaka samma lag från förra året, som var sensationellt på slutet. Tänk på att det inte bara offensiven behöver tid att funkar för Knicks  det gälla också det defensiva sidan. Lägga till det faktum att  NY har inte någon att matcha med James och hålla honom från att göra vad han vill. Ta Cleveland!

UTAH @ PORTLAND | 10/26 | 04:00 CEST

Portland -5,5

Både Trailblazers och Jazz gjorde off-season moves för att stärka sina lag. Förra säsongen hade  Utah ett sporadisk spel mycket på grund av skador och oroligheter på point guard sidan.Tror Jazz  har lindrad dessa frågor, som bör höja spelet baserad på bra försvar. Ändå är Portland ett av de lag som går bra offensivt. Ta tag i Trailblazers här.

San Antonio @ Golden State | 10/26 | 04:30 CEST

Warriors -8,5

Jag vet att detta är ett stort lina för Golden State att lägga mot vad som uppfattas som ett av de få utmanare i Western Conference  San Antonio, men jag köpa inte att Warriors börjar långsamt. Jag tror Durant är en perfekt form för det här laget och trots de förlora några bitar från förra året lag, fortfarande har Golden State ett otrolig djup. Spurs arbetar på några nya bitar och inte har den offensiva kraft för att hålla jämna steg med Warriors, speciellt med spelet som spelas i Golden State, där Warriors nästan aldrig förlora. Låt oss inte glömma båda spelen förra året såg Warriors vinna genom dubblar siffror, bland annat en 30 poäng Blowout seger i det första mötet. 

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s