Nu gälla det, allvaret börjar

då var jobbet klart (tack Samuel med hjälpen) och min prenumeration dra igång, om man vill läsa vad jag spela så betala man 149kr per månad, för att kunna prenumerera måste ni vara registrerad med ett konto hos bettin.gs, men inte var orolig ni måste inte var pro medlem det kosta alltså ingen extra för att skaffa sig kontot, sen när ni klicka på mina rekar så länkas ni vidare automatiskt till PayPal då är det bara följa instruktionen, är det några problem som förekommer så hör av er hos mig, kan var alltid lite klapp i början….

MLB har vi avslutat inatt, nu kör vi NBA, lite tyskboll och från och med 12 november så smälla det med NCAAB


Tack Ronny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s