#NBA ticket 06/11

nu var jag äntligen hemma igen, tankad en massa Vitamin A B D i form av sol och Vitamin C med massa citrusfrukter, men det känns bra har min dator tillbaka, lite bekvämare en hoppa rund med en Z5 premium kan jag säger, ni ser jag skriva ibland lite mina tankar till rekarnar, det gör jag inte alltid, för gjorde jag men då tappade jag fokus på mina bets, märkte om jag koncentrera mig mer på mina bets gick det bättre istället för också motivera dom hela tiden tog en massa jävlar tid och motivation från mig, så jag gör det sporadisk när jag känna för, om ni vill har en helt uppsats då får ni klicka in på RoK istället där är det kärnfysik på alla rekar med minst 2 A4 sidor på en enkelt överspel…. jag färdigt nu 😉

Time Event Selection Stake Odds Result
06 Nov 01:35 Los Angeles Clippers @ San Antonio Spurs Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW
06 Nov 01:05 Sacramento Kings @ Milwaukee Bucks Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW
06 Nov 00:05 Washington Wizards @ Orlando Magic Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW
06 Nov 00:05 Chicago Bulls @ Indiana Pacers Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW
06 Nov 00:05 Chicago Bulls @ Indiana Pacers Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW
06 Nov 00:05 Cleveland Cavaliers @ Philadelphia 76ers Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW
05 Nov 23:05 Minnesota Timberwolves @ Oklahoma City Thunder Available for purchase VIP bet Analysis availableLocked 3   NEW

http://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s