#bokslut november

slut med november, och det har hänt en hel del, #ncaab började 11.nov och jag har fått betalt för mina spel sen 4.nov, sen kan ni snart ser i grafiken varför jag plötsligt skrotade NBA och tyskbollen för en viss tid, tyckte jag fick ingen tid utöver collegebasket och det var inte rätt att fortsätter som jag gjorde, det betyder inte att jag släppa det helt, tror det kommer tillbaka i en liten senare skede igen, men nu är det full fokus #ncaab

det blev lite plus november pga dåligt spel från min sida på tyskboll och NBA, eller så ville jag gärna kalla det utur 😁, där har vi det, vi hörs mina vänner och lycka till…………. sen är jag fan sugen att snart nåsar lite på 500u linan

#November

november

#ncaab

ncaab

#tyskboll

tyskboll

#NBA

nba

#hela 2015-2016

hela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s