#ncaab #cbb

ni som följer mig på grund av mina collegebasket spel, tack och ville bara säger att ni är tappert att stå ut med mig, jag är ingen lätt person att hantera, har inte visat det men är rätt impulsiv i mellan om det gå inte den vägen jag vill, är inte den som kommentera så mycket bli bara fel, det vad jag måste är att bli noggrannare och jobba lite hårdare, tror jag, har inte dragit ut några trä ur marken så länge men om ni har lagt samma spel som jag sen november så har vi positiva siffror i #ncaab, snart dags för månads rapporten, kommer inte bli en nöje denna gången, men men, vi hörs lite senare mina vänner   👊🤓👍😄

title

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s