bokslut december + år2016

dags att göra detta here, inget jag kan vara stolt över, minus i månad december, sällan med minus men ibland är äpplen väldigt sur, trots alledem kom jag under med blotta förskräckelse och minussiffror blev inte för stora, lekte lite med NBA som visade varit ett dåligt beslut, får återkomma tills jag har lärt mig detta….

dec

collegekorgbollen #ncaab december

 ncaabdec

sen var det detta med att får lite extra i tyskens kaffekassa, det blev att prenumerera mina spel sen månad november, det som gjorde det var säkert sattsningen bå College basket från min sida, har ni spelad som jag så blev det plus i kassan, grattis ni som vågade 

ncaab2016

sen var det året 2016 kvar, inte illa kan man tycker, nu spelar jag lite luftgitar, presic som jag gjorde 1994 på Aerosmiths ”Amazing” nostalgie detta, har den äran ladies & gentleman, mvh mrfett

ar2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s