arg, gnäll, besvikelse & kvällens #ncaab ticket

ohhh vad jag vad frustrerad igår kväll och natt, att förlora spel är en sak, men hur vi förlora en helt annan, handlar mest om 1 eller 2 poäng för det mesta, tittade faktisk på 3 matcher igår och alla tre såg fina ut, tills vi kommer till sista minuten, då skita det sig, ni skulle har sett mig hoppa och studsa, jag kokade, sen är jag för gammal att gnälla på twitter och skrika och gapar, då har jag min sida är där jag kan tjafsar lite, så det var det måste ser framåt, gör det vad jag alltid gör, kanske kanske skriva lite tanker på mina spel, men den tiden räcker inte till, det bli annat en heltids jobb till det här, en så länge är jag fortfarande semi-pro, tack för ni läste gubbens skit idag, vi hörs inför natten igen…………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s