sinnesskjukt helg

vilket vansinne, lördag var en sån dag som det small igen, baklänges i röven, och det gjorde ont kan jag säger, både materiel och psykisk, oj vad jag vad arg i början sen gick det över att jag blev oroligt, kunde fan inte sova igår tankrarna var mycket, men det är som det är, ibland gå det segare, lite oflyt lite dåliga beslut och alldeles för mycket driv vad det från min sida denna helg, trots att jag gjorde bara det jag alltid gör, logisk mycket statistik och siffror, sen att vissa lag har plötsligt en pissdag händer och jag trampade rakt in i komockan, stenhård jobb i elva dagar med +60u sen en lördag -32😑,  bara son sak att 14 topp 25 rankade lag fick stryk förra veckan och 3 rankade lag till och med 2 gånger, inte lätt för dom heller, men jag sluta inte jobbar och sätta mig i en hörn och gråta, det gäller att med samma strategi och tålamod kör vidare februari och mars, mycket att hämta därmed, jag tacka för er förtroende och önskar er en trevligt dag,,,, Ronny

Februari i siffror https://bettin.gs/mrfett/stats

feb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s