frittfall

det blev ännu värre inatt, måste blivit galen, befinner mig i en dödsspiral tror jag, men jag och får leva med det och ni lida tyvärr, skojade lite med en respekterad betting kollega om att jag ska förklara mig, men det kan jag inte riktig, när jag spela så är det mycket statts, form, rivalitet, läget i laget allmänt plus revansch aspekten, jag simulera mina matcher också några gånger, men det hjälpa inte när vissa lag dyka bara upp för 20 minuter spel och sen tappar allt, eller man skiter spela denna dagen överhuvudtaget, sen är det ibland dom små marginaler som faller på fel sida, så är det just nu mer kan jag inte bortförklara, eller så är det jag är skit, får helt enkelt jobba på detta och kommer så småningom tillbaka till min gamla jag, så nu är det fritt fram och dissa lite, ödmjuktsfull  Ronny…….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s