det glömde jag säger banne mig🏈😁

glömde att säger nu när jag är collegens härskare , så småspelade jag college fotball lite smått sista åren och testade mig lite fram där i american fotball för att lära mig lite om denna fina sporten fick lite hjälp av mina #SwedPunters där nu sista säsongerna, jobbade undercover och i camouflage och simulerade en helt säsong nu 2016/17 och resultaten bli förvånats värd bra, (bli man egentligen förvånad 😉) kan bli nått i framtiden, men det kostade minst 3 år av min liv, jobbigt var det,,,,,,,,,,,,

title

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s