lite information bara

så mina vänner, collegebasket säsongem lutar sin slut nu, bara en match återstå, finalen den 4.april, NorthCarolina möter Gonzaga, detta komma bli en kanonmatch kan jag säger, ser fram emot detta, spelande varit sådär i mars kommer utvärdera efter finalen, liksom hur säsongen har varit spelmässigt, nu dra MLB säsongen igång, kommer ger mig in i leken igen och tippa flitigt, det har inte ändrad sig om man ville ser mina rekar så kosta detta en liten slant per månad, hoppas jag får en bra säsong igen där vi hade 148u på plus sidan 2016, varit tufft april mai men sen flög det iväg, så jag återkommer med en summering av Collegekorgbollen om några dagar, har en bra söndag nu allihopa,,, Ronny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s