#WNBA ticket 18/5 🏀

Phoenix Mercury W – Indiana Fever W

18 May 2017, 04:00

Indiana Fever +3 @ 1.93 (3 units)

Under 155pts @ 1.89 (3 units)

en enda match inatt, funkade bra öppningsdagen, får försöka min tur igen inatt, lite ont om statistik men det brukar komma efter minst 5 omgångar är spelat, Det bli Fever inatt, man spelade okoncentrerad match ett men jag ser en liten fördel här, mer fokus och mindre turnover så kommer gå detta, Phoenix då….. det varit mycket förändringar i deras lineup sen förra säsongen, det såg inte bra ut i match ett, kan inte bli sämre, men det räcker inte inatt, det tycker jag, behövs några matcher till innan det funkar i laget, och när båda lag har problem att träffa korgen och uselt rebound spel, då bli det inte många poäng här, underspel bokad………………..tack

bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s