#WNBA ticket 19/5

New York Liberty W – Minnesota Lynx W

19 May 2017, 01:00

New York Liberty +4.5 @ 2.02 (3 units)

En hel del av mitt resonemang för detta spel är på grund av reaktionen från Libertys sida efter det första matchen.

Båda lagen vann sin första match. New York Liberty fick en 73-64 seger över San Antonio Silver Stars. Men Stars spelade inte med hela laget eftersom de saknades ett par nyckelspelare. Det var verkligen ingen imponerande spel av Liberty trots segern. 

Bill Laimbeer, tränare för New York Liberty, skällde ut laget för han var inte nöjd efter deras vinst – vilket är bra. Och det behövdes  verkligen eftersom de inte såg bra ut. Spelarna verkar alla vara överens. Laimbeer vill att de ska vara en utmanare för WNBA titeln. Och vilken perfekt timing för dem att göra det mot den 2a favoriten för att vinna WNBA titeln, Minnesota Lynx. Detta är en massiv spel för dem och jag basera min satsning enbart på fokus som Liberty har att gå in i detta matchen. Jag har sett den här typen av match innan. Ibland slår det bakåt men ibland hjälper det ett lag att får självförtroende och att kritik verkar underverk.

Jag hoppas i det här fallet är det senare.

Hur är det med Minnesota Lynx? Jo de hade en stabil match mot Chicago Sky. De tog sin fot från gasen i den andra halvan, men de hade gjort precis tillräckligt under första halvleken för att se till att de var aldrig i fara. Och det var det andra halvleken som såg intressant ut för mig – de såg trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s