#MLB ticket 28/6 ⚾

så då, här är resten av natten, och till och med en massa knasiga tankar och motivationer, 10 stycken, som på gamla goda tider 😉👌

Title

https://bettin.gs/mrfett

Mets är bäst över laget i baseball (46-21-8) och har gjort så i sex av sina sju senaste matcher. De är utkommit ett svep på San Francisco, där de gjorde 24 körningar i tre matcher. De genomsnitt 5,7 körs ett spel på väg, samtidigt som det ger 5,7 körningar. Mets start Robert Gsellman har gjort sju körningar i varje av hans två senaste starter och Mets har gått över i 10 av sina 13 starter. Backa Over igen tisdag mot Marlins.

De två sista NL Cy Young vinnare möts inatt. Regerande vinnaren Jake Arrieta har det jobbigt denna säsong, vilket framgår av hans 4,36 ERA och hans 7-5 rekord. Men han är 1-0 med en 1,42 ERA i tre karriär starter i Nationals Park. Washington Ace Max Scherzer är 2-1 med en 3,19 ERA i fem karriär starter mot Cubs. Den aktuella Cubs roster batting 0,234 mot Scherzer, medan Nationals batting 0,234 mot Arrieta. Detta är en klassisk pitching duell som går under totalt.

Tigers har förlorat åtta raka tills slutligen vinna söndag mot San Diego. Kansas City har varit på rulle sistone och är tillbaka i AL central mix. Detroit har kastat in handduken. Starter, bullpen och hitters alla har en fruktansvärd kroppsspråk – de ser ut som de inte vill vara ute. Royals har träffat bra mot Justin Verlander de senaste två möten.

White Sox vinner 55 procent av mina simuleringar för tisdagens matchup mot Yankees i Chicago, vilket gör dem till ett bra värde. White Sox starter Jose Quintanas övergripande siffror har inte varit bra i år, men han heta till med en 2,41 ERA under sina sista tre starter.

Siffrorna säger Astros och Athletics bör kombineras för cirka sju Runs, vilket ger oss en stark position på undersidan med det totala på 8,5. Oakland är 6-2 Under när Sean Manaea kasta efter full vila, medan Houston är 3-0-2 Under när Mike Fiers tar kullen.

Cardinals hitters trivs med en stor park skift på Chase Field. Taijuan Walker bör kämpa mot en Cardinals lineup som slår högerhänt pitching bra. Jag ta Cardinals med sina ace på kullen.

Låt inte en 0-2 rekord för Sean Newcomb lura oss. Den hårt kastande rookie i Atlanta har bara tillåtit ER i 18 1/3 innings sedan han fick starta. Braves har vunnit 7 av sina senaste 10 totalt och åtta raka mot Padres..

Mina simuleringar säger vi får se 10.5 Runs mellan Rockies och Giants, över med god marginal på skrivit totala på 8,5. Over är 8 av de senaste 11 startar när Colorados Jeff Hoffman ta bollen, det har varit ett vinnande spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s