Tampa Bay @ Pittsburgh 28 Jun 2017 01:05

Tampa Bay (A Cobb)  1.98 3 units SBOBET

Bättre laget, bättre pitcher. Det är vad Tampa Bay har att gå här och Rays öppna som en underdog. Rays är två spel över .500 och kämpa för AL East titeln. Pirates är med deprimerande sex spel under .500 och kommer sannolikt att vara “sellers at the trade”. Rays starter Alex Cobb som är äntligen frisk och resultaten ser bra ut. Cobb går 2-0 med en 2,29 ERA i hans sista tre starter. Han är 9-3 med en 2,79 ERA i 14 karriär interleague  start. Jag gillar Cobb mycket bättre än Pirates starter Trevor Williams, som har en 5,09 ERA denna säsong. Den konverterade reliever är inte i fin form med en 6,60 ERA och 1,33 WHIP under sina tre senaste starter. Williams har tillåtit 13 runs i hans sista 15 omgångar. Rays har förstärkt sin middle infield för slick fielding shortstop Adeiny Hechavarria, som är planerad att gå med i laget i dag. Så Rays flytta Tim Beckham till andra base. Så Rays uppgradera sin shortstop försvar och Beckham slå 0,278 med 10 homers och 31 RBIs. Pirates har förlorat sju av sina senaste nio interleague matcher. Detta är Pittsburghs första hemmamatch på åtta dagar så fokus kan vara att var tillbaka hemma och sova i sina egna sängar.  

https://bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s