#bokslut Juni

bokslut Juni

inga vackra siffror denna månad heller, absolut inte, bottenventilen håller jag fast i min hand så inte sista motivations tropparna rinner ut, varit en grymt start 10 dagar in i Juni sen föll korthuset, men jag kan inte sitta här och deppar förlägne det hjälpa inte, så jag knegar vidare med mitt och kämpa, för att ger upp finns inte i mitt ordförråd kan jag säger, en så länge

Tack för tålamodet, Ronny

JuniJuni1

bettin.gs/mrfett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s