#MLB ticket 01/8

får ser om det komma vända nu i Augusti, kan inte skada att får lite positivt energi nu innan jag kasta mig in i college fotbollen slutet på månaden, tänkte skriva några tankar för en gångs skull inatt…………

Title.jpg

Kansas City Royals @ Baltimore Orioles

Orioles är tillbaka hemma där de är 30-21, och de har vunnit 28 av Ubaldo Jimenez sista 37 hemma startar. Jimenez kommer från en bra start tillåta två Runs och tre Hits i sex innings mot Tampa Bay. Han kommer att ställas inför Royals för första gången den här säsongen, och förra året tillåt Jimenez en Run i fem innings mot dem. Kansas City är bara 0,500 borta denna säsong, och Danny Duffy har en 4,09 ERA borta jämfört med 2,93 hemma. Duffy ska kasta efter fem dagar vila och Royals har förlorat sex av sina sista åtta starter i den situationen. Orioles har vunnit de senaste fyra mötena i Baltimore, och de kommer från två segrar i sina två sista matcher mot Texas. Spel på Orioles.

Washington Nationals @ Miami Marlins

Washington har förlorad två av de tre sista bortaspel som man var favorit på -140 och -125. Nationals har förlorat fyra av de senaste sex när Gio Gonzalez tar högen. Han har en 2,02 ERA hemma, men skriva 3,50 borta där han har tillåtit 9 av hans 16 homers. I fem matcher på Marlins Park, är Gonzalez bara 2-2 med en 4,15 ERA, och laget är 8-16 när han börjar som en favorit -125 till -175. Detta är inte en bra situations för Washington, efter en doubleheader mot Colorado Rockies på söndag, och jag tycker deras bullpen ser svagt ut. Miami har vunnit sju av tio, Giancarlo Stanton leder National League med 33 homers. Stanton och Marlins catcher Realmuto hölls ur startuppställningen söndagen i ett försök att vila dem, två av sina bästa offensiva spelare. Marlins’ righty Jose Urena (9-4) är 8-2 i sina senaste 10 starter och hade en 1,80 ERA i tre framträdanden mot Washington förra året. Spela Miami.

CLEVELAND @ Boston

Red Sox fick just avsluta en serie till de hetaste AL laget som man förlorade — Royals — och nu får de näst hetaste laget i Indians. Mike Clevinger har varit på ganska bra humor sedan 17 juni, vilket konstaterade i 1 eller 0 Runs i fem av sina sju senaste starter. Doug Fister har varit mycket medioker i sina två senaste starter, båda Boston förluster. Indians är spelet.

DETROIT @ NY Yankees

Tigrarna vinner nästan 50% av mina simuleringar i Bronx, vilket gör dem till ett enormt värde. Yankees är 3-10 i Luis Severinos 13 senaste starter på regelbunden vila. Detroit bakom Michael Fulmer, han har en 3,35 ERA , ska testas…………………

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s