#bokslut Juli

nu kommer summeringen Juli, det skön med semester, skulle var bättre om man börjar vinna lite igen, men det bli disaster even i månad Juli, är i en liten svacka (LITEN hahahaha, började skratta lite högt här)

nej men så är det, gå inte riktig vägen just nu, måste bita ihop och leva från min spargris lite, så klart försöka man vända stegen åt rätt håll men det slita, och jag gilla slita och utmaningar

Title

Title

det bli lite #tyskboll på helgerna om tysken hinna med, allt för fri även #MLB #WNBA kommer var tillgänglig för alla så länge säsongen pågår, kommer lite jobbar med college football som börjar slutet av Augusti, som jag skrev för simulerade jag en helt säsong förra året med bra resultat och jag tycker jag kasta in mig på riktig, det bli en liten avgivt per månad att får dom där spelen, så man får prenumerera spelen hos bettin.gs/mrfett för skithöga 149kr/mån

title

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s