fetts #newsletter

ni läste alla min #bokslut idag, där jag medlade att spela lite #tyskboll igen samt gör allvar denna säsongen i NCAAF, collegefootball,

ni som hänger med mig så vet ni jag tillhör den eminenter gruppen som kalla sig #swedpunters, där var det mycket snack om NFL spel och så sköte jag spelen vi lagt in på tipstrr.com/tipster/mrfettnfl, men det en skit sida där jag inte kan ser mer vår statts längre bara spelen vi lagt, nu var det lite tyst om just #swedpunters, Coachen upptagen, Andreas fullt upp med Northbank supporters, Husse kan bara cykling, Atomind resa bara rund hela världen, Knoodas gräver fiberkabel i Halland när han inte reka matcher i Japan och Foodspoon sporadisk tippar damtennis, så bara jag idiot kvar som kasta ut spel, behöver snart en sekreterare tror jag,

men så tar jag ansvaret och posta en hel del spel i NFL med, vad tycker ni?, tror killarna har medlad hyfsat med info sista åren till mig så jag våga och spela detta, det bli massa med spel lördagar med NCAAF och söndagar med NFL, preseason sätter igång denna helg, så jag tycker vi kör…… tack för mig så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s