#NCAA College football

so jag skrev innan så starta NCAAF säsongen nu 26.August, och jag kör på detta stenhårt, kan bli utmärkt det här som det var säsongen innan, vill ni ser dom spel får ni prenumerera dom hos mig bettin.gs/mrfett, jag fortsätter så klart mina #MLB spel (lite kall men jag kämpa) #WNBA ,

hos SwedPunters jobbar jag med #NFL och kanske kanske med #NBA, har inte bestämt mig riktig, och så klar i November så trå min älskade NCAAB igång igen, längtar. tills dess er Ronny………………………..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s