sammanfattning Week 1 Week 2 Week 3 #NCAAF

då har vi spelat 3 veckor collegefootball, lite segare start en jag ville har det, men det bara knega vidare från min sida, det var en hel del udda förluster som var snöpligt sista minuterna, men så är detta, skulle aldrig klaga om det varit tvärtom, bra vecka 1 sen var det en rejält benbrott vecka 2 och vecka 3 varit stolpe ut, fördel med min prenumeration är alla som är avstängt hos b365 får öppna igen, för en så länge inte mycket plus hos mig, men det kommer så småningom, vi krigar, tack o hej………………………….

WEEK 1

week1

WEEK 2

week2

WEEK 3

week3

OVERALL

w123

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s