AL Wild Card game 04/10

Välkomna  MLB postseason

Minnesota @ NY Yankees

NY Yankees -1,5 (L Severino) 5Dimes @1,87

MLB Wild Card börjar och vinnaren kommer avancera inatt. Minnesota Twins är ett lag som förlorat mer än 100 matcher förra säsongen och bege sig till New York. Yankees. Ervin Santana har haft en bra säsong för Minnesota, men i sin karriär har han tillåtit två HRs vardera till Bird, Halliday, och Frazier, samt varsin till Ellsbury och Judge. Dessutom har Yankees dominerat Twins på Stadion där de äger en rekord från 38-13 under de senaste 51 spel i New York. När linan ligga på denna odds, Yankees har en dödlig 33-7 rekord. Twins har också förlorad sina sista fyra slutspel i New York, och jag tror inte att det här laget är riktig redo till bästa sändningstid. Luis Severino har förvandlats till en top-of-the-rotation pitcher för Yankees som han hade en stor September, och han kommer ser till att hålla bollen i rullning i oktober. Yankees ska hantera Twins lätt i denna matchen, lycka till…………………………..

Skärmklipp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s