#mlbpostseason #NBAPicks 17/10

jag vet jag vet, varit alldeles för låt at skriva på denna eminenter bloggen, försöka att bli bättre igen, vill inte svika mina 1000tals läsare här ( haha nu var jag sarkastisk igen, förlåt) bli #mlbpostseason ikväll kl23:00 mellan Astros/Yankees och sen lite #NBA, for free, jippieeeee, sen gälla fortfarande prenumeration om man vill ha picks i #NCAAF långt kvar där fram till januari (måste bara skärpa mig mera) sen bli det #NCAAB med i November och det allt för bara 149kr/månaden och jag lova en massa av spel, som sagt 4 spel inatt, kan bli skriven motivation till spel från min sida, på svenska engelska eller tyska, det beror på min humor 😄 ,men inte alltid, tiden igen eller så sitta man utan dator i skogen, tack för läsningen vi hörs snart igen tor jag, och om det tyst här så spöka tiden för mig, men jag finns alltid på Twitter mina vänner, no sleep there,,,,,,,,,,,,,tack Ronny

Skärmklipp.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s