#bokslut oktober, lite om baseball collegefootball basket och NFL med swedpunters

då var oktober slut det med, och jag hitta inte mycket positivt jag har åstadkommit, kan bara säger så mycket att jag simma i skit, det upp till näsan, det lukta hemsk, om jag runda av MLB säsongen så var det en besvikelse rent spelmässig trots lite stabilisering i september oktober, alldeles för sent, sen trodde ja jag kan uppföljer föra årets bra resultat i NCAAF men det vill sig icke riktig, helg efter helg löper jag på en minfält, det gör ont i själen, så mycket spel som gå förlorad sista Q och i Overtime, gråter varje natt, NBA säsongen har jag kastat i mig med, började dåligt med men har stabiliserad mig lite sista dagarna, hoppas jag fortsätter med bra fokus där åtminstone, NCAAB stå fram för lagårdsdörren med start 10 november så om  4 dagar, det vad jag längtar efter, har gjort det bra sista säsongerna så det faktisk nått att ser framemot, sen måste vi snacka NFL som jag skriva för SwedPunters, då är det helt tvärtom, gå som tåget, bara upp och upp, nästan allt stämmer (nästan😇) lite patetisk när man ser vad jag lägger annars för spel, men jag ta med detta positiva, det bevisa allefall mig att jag kan om jag bara vill  det, så tillräkligt gnällad, dags att klistra lite grafik och sen är jag ute här igen, tycker om er mina vänner, har det bra mvh Ronny

Oktober

oktober

oktobersport

NCAAF

det här liken ligga begravda just för tillfället, musste böjar gräver på annat vis

ncaaf

MLB säsong 2017

baseball

NBA so far

nbapicks

NFL med Swedpunters

nfl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s