26/01 ticket 2 free picks #NCAAB + NBAPicks

dela med mig lite gran idag, vist är det bra och omtänksamt av mig,,, lycka till

MICHIGAN +9,5

MICHIGAN @ PURDUE | 1/26 | 01:00 CET

I sina två senaste matcher blev Michigan överkörd av Nebraska och det var sannolikt deras värsta insats av säsongen, sen därefter slaktade man Rutgers söndag. Wolverines måste vara på betet för att konkurrera med Purdue, men de har en vana att göra just detta. Man hade en 14 poäng underläge i det första mötet bara för att förlora på en kontroversiell call at the buzzer.. Purdue krossa med stora siffror ATS på sistone, men det verkar en smula uppblåst mot ett Michigan som Boilermaker brukar ha svårt.

UTAH +8

UTAH @ ARIZONA ST. | 1/26 | 03:30 CET

Arizona State, som fick en flygande start i sin icke-konferens schema, har återvänt till jorden. Sun Devils sista ATS cover ligger 8 matcher tillbaka nu och kommer spela mot ett lag som har siffrorna vid sin sida + spela bättre defense. På tal om siffror så ha Utes inte förlorat ATS mot ASU i 12 matcher. Vidare har Arizona ett problem med skador, och Utah ge en relativt bra bild av hälsa.

#natten (vad hitta jag alla spel, varit i extas igen)

24 #NCAAB spel  2 #NBAPicks

DEuP0FkWsAAL7VU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s