#NCAAB #NBAPicks 30/01

MONMOUTH +6

MONMOUTH @ Rider | 1/30 | 01:00

Rider sitta på första platsen i MAAC, men de har inte riktigt spelat som lag Nr1 sistone. Även om de har vunnit fyra raka, alla fyra av dessa spel kom mot lag som ligga sist (St. Peters, Fairfield och Marist med ett 2-7 Conference Record). Alla fyra av dessa segrar kom med fyra poäng eller färre, och endast två av sina åtta konferens vinster kom mot lag med en vinnande rekord, och ingen av dem var lag i topp fyra. Monmouth har haft en mycket mer utmanande schema, och fyra av deras fem förluster i konferens spel har kommit mot lag med en vinnande rekord. Tre av dessa förluster kom i spel som slutade med tre poäng eller mindre. Hawks har också varit utan deras främste poängplockare i fyra av sina senaste nio matcher. Micah Seaborn ha spelat 13 minuter på lördag, och noterade 10 poäng på  4-of-8 shooting. Junior guard  förväntas vara i lineup för kvällens match. Monmouth har vunnit tre raka på Riders hemma arena, inklusive en 74-69 seger i februari. Underdog har täckt i fem av de sju senaste mötena mellan dessa två lag.

11 #NCAAB spel och 6 #NBAPicks inatt,,,lycka till

Skärmklipp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s