natten 01/02 #NCAAB #NBAPicks 🏀

LaSalle +8

LaSalle @ Davidson | 2/01 | 01:00
Det har inte varit så lätt för Davidson Wildcats sedan man gick med i Atlantic-10 Conference. Wildcats har just nu en 10-9 rekord på säsongen. Wildcats kommer från ett par förluster, den sista komm hemma. Laget har konsekvent sköt bollen bra, men försvaret svikit dem sistone att tillåta 49% skytte mot dem. La Salle har skjuta bollen mycket väl, och det har lett till att man notera två segrar i sina senaste tre matcher. Explorers har i genomsnitt 50,5% skytte över sina tre senaste matcher och man fånga Wildcats förmodligen vid rätt tidpunkt.

19 spel #NCAAB och 5 #NBAPicks inatt,, lycka till

DEuP0FkWsAAL7VU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s