natten #NCAAB #NBAPicks 07/02 🏀

Kentucky -2

Tennessee @ Kentucky | 2/07 | 01:00 CET

Det har varit en vilt och inkonsekvent säsong för Kentucky, deras senaste framträdanden har varit ett nedåttrend. Efter en viktig seger över West Virginia så behövde man ett mirakel för att kommer undan mot Vanderbilt hemma, sedan spelade man svag och förlorade 69-60 över Missouri på lördag. Kentucky sköt bara 31 procent från fältet och hade en starter som nå tvåsiffriga tal. Matchen mot Tennessee ger dom chansen att boosta självförtroendet igen. Wildcats dominerade första halvleken mot Tennessee sist för att sen falla total ihop i andra och förlora med tvåsiffriga tal. Jag förvänta mig en bestämd Kentucky trupp för att lösa in vinsten här.

17 #NCAAB spel 3 #NBAPicks

DEuP0FkWsAAL7VU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s