natten #NCAAB #NBAPicks 15/02 🏀 +Providence & MississippiST free

PROVIDENCE +9

VILLANOVA @ PROVIDENCE | 2/15 | 01:00 CET

Det är svårt att hitta en anledning att satsa mot Villanova, men en stor anledning  är att idag kommer man att vara första bortamatchen utan Phil Booth och Eric Paschall. Villanova förlorade mot Saint John´s just på grund av att vara utan Booth och Paschall i lineup. Wildcats måste försöka vinna borta efter en ansträngande seger mot Butler på lördag. Providence är på bubblan, men det har talang för att håller detta tight och kanske kanske skrälla till och med…….

MISSISSIPPI ST.  +1,5

MISSISSIPPI ST @ VANDERBILT | 2/15 | 01:00 CET

Mississippi State spela en stark säsong och är i NCAA Tournament bubbla med 18 segrar. Bulldogs har en dynamite backcourt bakom junior guard Quinndary Weatherspoon and Nick Weatherspoon, medan Abdul Ado (7,8 poäng, 6,9 rebound och 2,0 block per match) on frontcourt. Mississippi State tillåter minst 66,2 poäng per match, vilket är # 39 nationellt. Mississippi State är 13-3 ATS mot ett förlorande team och en bra bounce-back lag vid 17-8 ATS efter en SU förlust. De möter en kämpande Vanderbilt som har förlorat åtta av de senaste 10. Det inkluderade en 80-62 förlust mot Mississippi State, man bli krossad på glaset 37-29, bland annat 11-3 offensivt. Bulldogs är också 15-5-3 ATS under de senaste 23 mötena.

23 spel i #NCAAB och 7 #NBAPicks inatt

DEuP0FkWsAAL7VU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s