natten #NCAAB #NBAPicks + ELON & ARIZONA free

ELON +2,5

ELON @ UNC-Wilm. | 2/16 | 01:00 CET

Elon hemma och vill ha revansch mot North Carolina-Wilmington. Detta är ett stort spel för båda lagen som vinnare kommer att ha ett fördel inför konferens turneringen. Jag ranka Elon något högre än UNCW och jag tycker deras försvar är ett snäpp bättre. Jag tar det bättre laget med bättre försvar plus poäng,och revansch tankar😁 .

 

ARIZONA -1

ARIZONA @ ARIZONA ST. | 2/16 | 03:00 CET

Med tvillingtornen Deandre Ayton och Dusan Ristic är Arizona skrämmande bra. Arizona State har blivid större med, men kan inte mäta sig med Wildcats frontline.  ‘Zona G Rawle Alkins är tillbaka i form efter en fotskada. Lördag, i sin fjärde match efter skada gjorde han 20 poäng. ASU skjuter massor av treor, men Wildcats är mer exakt på avstånd. Arizona har inte misslyckats med att täcka de senaste fem matcher mot ASU sen tycker jag Arizona har mycket mera talent för att förlora den där…..

17 spel i #NCAAB & 2 stycken #NBAPicks

DEuP0FkWsAAL7VU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s