Senior night #NCAAB #NBAPicks 01/03 + Clemson free

CLEMSON -4,5

FLORIDA ST. @ CLEMSON | 3/01 | 03:00 CET

Detta är ett mycket större spel för Clemson än Florida State. Clemson leder över Florida State i ställningar med två spel och Tigers är bara -4 hemma i natt? Hemma fördelen i alla sporter varierar, men när hemmalaget är det bättre laget, kan du ge dem mer förtroende. Jag har Clemson hela två poäng bättre än FSU, plus fem poäng för hemmabanan, vilket gör min lina Clemson -7. FSU har fastnat mellan 5e och 9e seedade laget, vilket ger Seminoles en bye i ACC turnering. Clemson är delad fjärde plats och måste vinna sina två sista matcher för att ta den åtråvärda nr 4 seedade plats och medföljande dubbel bye.

19 spel #NCAAB & 4a stycken #NBAPicks, lets rock´n´roll

DEuP0FkWsAAL7VU

c844d7bc-5e10-4e9f-acbf-d35a8fa1bbec.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s