nattens #NCAAB 04/03 🏀😁

jag är lite små förbannad, men vad hjälpa det, man kan inte göra så mycket hemma från tv stulen när 3 sekunder räcker att fördärva 2 matcher, tvåååååååå, och matcher där laget inte ens dyker upp ur omklädningsrummet, bedrövligt, men jag får släppa det och gå vidare och kanske ber om högra makter,, 16 #NCAAB matcher inatt + lite skriveri är på några av tipsen, hjälpa mig att avfärda ilskan lite,, lycka till

NC State -1,5

LOUISVILLE @ NC State | 3/04 | 00:00 CET

Det är svårt att föreställa sig Louisville återhämta sig från en sent kollaps när det hittat ett sätt att slösa bort en seger mot topprankade Virginia. NC State som har också en dålig smak efter stor slöseri sin sista match, efter att har dominera stora delen av matchen borta mot Georgia Tech. Wolfpack kommer avsluta med 11 ACC vinster och bör vara utanför bubblan om de tar hand om det här. De har vunnit sina två senaste hemmamatcher med 36 kombinerade poäng.

ARIZONA -17,5

CALIFORNIA @ ARIZONA | 3/04 | 00:30 CET

Arizona är laddad inför sista hemmamatchen och det möta botten laget i Pac10. Cal förlorade mot Arizona State 31 bara två dagar sedan, och förlorade mot dessa Wildcats hemma med 21 i januari. Zona bör ta kontroll tidigt och kryssa till en 20-point-plus vinst.

 

DUKE -7,5

N CAROLINA @ DUKE | 3/04 | 02:15 CET

Detta skulle normalt vara alldeles för många poäng att lägga i en rivalry game, men jag skulle bli förvånad om Duke inte spelade en av sina bästa matcher av säsongen  i sin returmatch med North Carolina. The Blue Devils har något av en dubbel revansch, efter en 64-63 förlust mot Virginia Tech, där de kontrollerade det mesta av spelet bara för att förlora på en putback at the buzzer. De är också ute efter revansch på 82-78 förlusten i UNC i det första mötet där de slössade bort en dubbelsiffrig ledning och visade en osedvanlig brist på balans slutet av matchen.

DEuP0FkWsAAL7VU

giphy.gif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s