nattens #NCAAB +🏀St Bonaventure free

St Bonaventure +3

St Bonaventure VS UCLA | 3/14 | 02:10 CET

21-11 UCLA Bruins och deras långa historia vs. uppstickaren St. Bonaventure Bonnies med 25-7 på säsong. Bonnies har vuxit som säsongen har gått, vann 13 av sina senaste 14 matcher, bland annat mot ett mycket bra och rankat Rhode Island. Detta är ett team som också har slagit Syracuse, Maryland, och det bästa kan ännu inte har kommit, eftersom detta är en lag med stor självförtroende just nu. UCLA har läckt olja på vägen in i turneringen man förlorare tre av sina fem senaste och är bara 4-4 i sina sista åtta.  Bonnies kommer att vara motiverad för att slå ut en historisk program, och de har möjlighet här just nu.  St Bonaventure

2 stycken play-off matcher #NCAAB 12 i #NIT turneringen 

DEuP0FkWsAAL7VU

giphy (7)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s