Nattens #NCAAB #NBAPicks 21/03 + 🏀Atlanta free

Atlanta +14

ATLANTA @ UTAH | 3/21 | 2:00 AM CET

Det finns inget lag i ligan som spelar så väl som Utah Jazz just nu 21-2 i sina senaste 23 matcher. Ironiskt nog var båda förlusterna dubbelsiffriga förluster hemma. ”Breather alert” för Jazz, som har spelat på hög nivå så länge, så mot olyckliga Hawks kan det bli så att man lämna ”A” -spelet i omklädningsrummet. På samma sätt var deras senaste seger vs Sacramento – en oinspirerad sexpoängvinst och ingen vidare spel. Hawks är inte bra, men har gått 5-3 ATS denna säsongen som en tvåsiffrig underdog, inklusive ett cover i Milwaukee sista gången. Jazz kan vara med tankar på det kommande spel vs San Antonio, Golden State och Boston.

det bli 2 spel i #NCAAB och #NIT turneringen samt 5 #NBAPicks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s