nattens #NCAAB #NBAPicks 24/03 + Syracuse free 🏀🤘

SYRACUSE +11

SYRACUSE VS DUKE | 3/24 | 02:37 CET

Tycker Duke har ännu inte blivit utmanad i NCAA-turneringen. De har vunnit sina två första matcher med kombinerad 47 poäng, men det kan ändra sig här. Syracuse är väl coachade bakom Jim Boeheim och spelar en våldsamt försvar. Syracuse har 24 procent av sina gjorda poäng från frikast linjen (sjunde bäst i nationen). Syracuse 2-3 zon har helt förvirrade tre lag i rad, man hålla alla tre motståndare till 60 poäng eller mindre. Den dominerande försvar klicka rätt i rätt tid, hålla emot Texas Christian (57-52) och Michigan State (55-53) i de två sista matcher, vinna som dog med +4,5 och +10. Dessa lag möttes förra månaden där Duke vann en ful match hemma, 60-44, men de här är i Omaha, Nebraska. Syracuse begränsade Duke till bara 2-of-18 3 poängare. Det här matchen handlar om bra försvar, det kommer att bli mycket tight, jag backa heta Syracuse (5-1 SU / ATS) .

vi fortsätter med Sweet16, förhopningsvis lite bättre utkast denna gången 6 spel #NCAAB samt 4 stycken #NBAPicks

DEuP0FkWsAAL7VU

giphy (13)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s