free söndag #NCAAB #Elite8

vit21_bg

VILLANOVA -6,5

TEXAS TECH VS VILLANOVA | 3/25 | 08:20 CEST

Texas Tech har rört rund ordentlig i grytan sina två första turneringsspel, medan Villanova har inte testats på riktig. Outscoring sina motståndare med 61 hittills i bara tre matcher, det visar att Jay Wright och Villanova är ännu en gång det bästa laget i college basket. National Player of the Year Jalen Brunson kommer att bestämma takten tidigt, att förlita sig på en numera frisk Phil Booth och eventuell plocka in Mikal Bridges kommer gör susen. För mycket talang på golvet för att Texas Tech kan hålla med. 

 

mall vit

DUKE -3

DUKE VS KANSAS | 3/25 | 11:05 CEST

Hoppas jag lura inte mig själv men Duke är det mycket starkare laget i denna matchup. Blue Devils freshmen Wendell Carter Jr och Marvin Bagley III kommer att dominera och ange tonen tidigt mot undersized Jayhawks. Dukes nya och förbättrade zon försvar kommer att störa 3poängs framgången för Kansas som man har haft hela året. Big12 Player of the Year Devonte’ Graham och Kansas kommer har det jobbigt. Kansas kommer förmodligen att bli outcoached och utspelad. Duke till Final Four.

2 spel ikväll #NCAAB Elite8

deup0fkwsaal7vu

giphy (14)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s