#MLB , det dags #OpeningDay

Atlanta (Moneyline)  @2,15

Philadelphia Phillies @ Atlanta Braves | 3/29 | 22:10 CET

Atlanta och Philadelphia har båda en hel del arbete fram för sig efter en dåligt 2017 säsong. Phillies kommer spela Aaron Nola, som ännu inte lever upp till priset i en Phillies uniform med 28-32 rekord. Motståndare har lyckats med 4.58 Runs per match i hans borta matcher, det göra det svårt för light-hitting Phillies att hitta in i vinst kolumnen. Braves starter Juloi Teheran som har vunnit 57 matcher under en treårsperiod, men har haft ett par tuffa säsonger. Teheran är desto mer beprövade handelsvara, och hans sista två starter förra året  resulterade både i segrar där Phillies lyckades bara göra två Runs i varje match.

Opening Day imorgon, bestämde mig spela lite #MLB igen, kanske inte i den utsträckningen som det var för, men liten ska det bli nu igen

deup0fkwsaal7vu

giphyatl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s