nattens #MLB 31/03

3spel i #NCAAB 6 stycken #NBAPicks & 5 #MLB samt pågående matchen mellan Detroit vs Pittsburgh

WASHINGTON -1,5

WASHINGTON @ CINCINNATI | 3/30 | 10:10 CEST

Max Scherzer får kasta för Nats och det gillar säkert Joey Votto, som är bra mot kanon pitcher (0,429 vs. Max), resten av Reds lineup har en karriär slaggenomsnitt av 0,152 mot honom. Homer Bailey visar blixtar av briljans, men var inte alltför imponerande i spring training och jag satsar på Nats och en enkelt första seger.

TORONTO +1

NY Yankees @ Toronto | 3/31 | 01:07 CEST

Nu när Yankees fick sin Bash Brothers II debut ur vägen, är det dags för Blue Jays att slå sig ner och anpassa sin strategi. Toronto pitcher Aaron Sanchez som var bra under våren och har varit bra mot Yankees. Jays offensiv kommer att fokusera mot Masahiro Tanaka, som gick 0-3 med en 7,24 ERA under våren och var medioker mot Toronto förra säsongen (4,20 ERA). 

BOSTON -1

BOSTON @ Tampa Bay | 3/31 | 1:10 CEST

Red Sox ace David Price har varit enastående mot hans tidigare lag, Rays. Han trivs på Tropicana Field,  en imponerande 2,88 ERA i 66 starter under hela sin karriär. Han står också inför en svagt Rays trupp, som har endast en spelare som slår bättre än 0,250 mot Price i sin karriär. Red Sox är förmodligen motiverade efter fredagens fiasko i 8e inningen där man hade en fyra-run ledning.

UNDER 8,5

CHI. CUBS @ MIAMI | 3/31 | 01:10 CEST

Trots Over i den femte inningen torsdag, så gillar jag pitching matchup i fredagens Cubs-Marlins match vilket resulterar i en klar spel på under. Chicago starter har tillåtit noll ER i 21 innings i dom senaste tre utflykter mot Marlins. Man möter Caleb Smith, som hade ett starkt år i Trippel-A. Med en 2,39 ERA i mer än 100 innings förra säsongen.

COLORADO 

COLORADO @ ARIZONA | 3/31 | 3:40 CEST

Rockies har stora förhoppningar om Tyler Anderson. Han avslutade sin 2017 kampanj med en rekord på 3-1 och en 1,19 ERA efter massa av skador. Denna unga Rockies lineup har också haft framgång mot Arizona och Robbie Ray, med fyra hitters delade 0,400 eller bättre. 

deup0fkwsaal7vu

giphy (15)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s