söndag #NBAPicks 01/04

nu när #NCAAB säsongen nästan är slut, bara finalen kvar, så släppa jag mina spel igen, det bli fri spel resten av #NBA säsongen och hela #MLB, intresset var svagt att köpa mina college matcher trots en vinst säsong, priset måste varit horribelt högt med 149kr/månaden, jämföra jag med mina amerikanska kollegor så är det  en skit summa jag ville har, i Vegas betala jag 60$ per dag 2000$ per säsong, men så är det, MLB var en katastrof förra året så det bli gratis igen, får ser om jag repar mig, om jag rekar AmericanFootball och collegekorgboll igen så kommer det kostar, tack för gehöret,

Ronny

PHILADELPHIA -2,5

PHILADELPHIA @ CHARLOTTE | 4/01 | 07:00 CEST

Philadelphia har vunnit 9 matcher i rad, 76ers är 7-2 ATS och har vunnit sina senaste sju matcher tvåsiffriga. I fem av deras sista sex, höll Sixers ledning med minst 25 poäng och kunde använder värdefulla bänk minuter för sina starter. Sista match utan Joel Embiid slog Philadelphia Atlanta i ännu en enkel seger. På 26 minuten av matchen, Ben Simmons gjorde sin åttonde triple-double av säsongen. KEMBA Walker och Josh Howard är en formidabel duo att trassla med, men Sixers starter är hårdare och snabbare än Charlottes. 

deup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s