#NationalChampionship #NCAAB, det är dags + lite #MLB action

MICHIGAN +7

MICHIGAN VS VILLANOVA | 4/03 | 03:20 CEST

Att vara en så stort underdog är praktiskt nonsens när man har vunnit 14 matcher i rad. Ändå Villanova´s dominans har skapat den perfekta stormen. Wildcats har täckt varje match i turneringen, som kulminerade i det bästa presentation man har beskådad i Final Four i år. Samtidigt har Michigan smala och slarviga segrar. Hela turnering har Michigan´s guards varit utspelade. Men detta är en matchup där Michigan guards kan överglänsa Villanova´s och John Beilein kan matcha Jay Wrights in-game adjustments.

Det är ingen tvekan om att Michigan kan blir en till tvåsiffrig offer om det starter lika långsamt som man gjorde mot Loyola-Chicago. Men Wolverines har en stil som liknar Seton Hall, en Big East club som stå emot Villanova. De kommer att sakta ner tempot och tvinga Wildcats att arbeta på försvaret, medan kämpa själv på defensiven och hålla Villanova till ett skott. Tror med att sannolikhet Villanova vinner detta, men det bli tight i mina ögon, det bli +poäng……………. samt Under

det bli 2 spel i #NationalChampionship & 4 #MLB matcher

Skärmklipp

deup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s