nattens #MLB & #NBAPicks 04/04 ⚾🏀

MIAMI +2

BOSTON @ MIAMI | 4/04 | 00:10 CEST

Två staff aces mötes, min dator prognostisera Runs, även om han ser en Red Sox seger, han ser också Marlins hålla med. Jag Marlins plus 2 Runs här.

CHI. CUBS -1,5

CHI. CUBS @ CINCINNATI | 4/04 | 00:40 CEST

Veteranen Jon Lester är den perfekta pitchern att backa efter hans 8,11 ERA start i 2018 säsongen (😇). Reds är en perfekt tune-up motståndare för Lester som han kommer från en dominerande seger mot dem i september förra året, fem innings  utan en ER. Å andra sidan har Cody Reed förlorat sina tre senaste starter vs. Cubs, och tillåtit 18 ER. Cubbies inatt.

WASHINGTON

WASHINGTON @ ATLANTA | 4/04 | 01:35 CEST

I sin första start för säsongen, Braves starter Julio Teheran hade en skakig utflykt där han fick bra run support. Nu kommer han att möta Nationals som han hade enorma framgång mot 2017. Ändå är detta en plats för Nationals pitcher AJ Cole att visa upp sig. I sin debut för tre år sedan tillåt han nio hits och fyra Runs i bara två innings mot Braves. Tror han prestera bättre inatt, bortavinst………….

Colorado

Colorado @ SAN DIEGO | 4/04 | 04:10 pm CEST

Rockies starter Kyle Freeland som verkar vara en lovande pitcher som hade en solid 4,10 ERA förra säsongen. Padres starter Tyson Ross var effektivt för klubben 2013-15, men skador har spårat ur honom sedan dess. Rockies har en mycket bättre offensiv och mycket bättre pitcher.

2 matcher på gång och 4 #MLB inatt samt 7 stycken #NBAPicks

deup0fkwsaal7vu

giphy

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s