nattens #MLB 07/04 ⚾

PITTSBURGH

CINCINNATI @ PITTSBURGH | 4/07 | 01:05 AM CEST

Pittsburgh bads hade en bra vår med de högsta OPS i Grapefrukt League, men de hade också en av de högsta ERA mellan Florida och Arizona. Men hittills har det varit pitching som funkar och det betyder man har en 5-1 start och Trevor Williams har varit en stor katalysator söndag i 1-0 seger där han tillåt inga hits och inga Runs i sex omgångar. I september tillät han inga Runs i sju innings i en 3-1 vinst mot Reds.

ÖVER 9

BALTIMORE @ NY Yankees | 4/07 | 01:05 CEST

Kevin Gausman tillåt sex Runs av det tre homers i en 7-0 förlust till Minnesota på söndag medan CC Sabathia var hygglig mot Toronto lördag i en 5-3 förlust. Ett par saker som sticker ut här för att göra det till en över spel, Gausman gick över på fem starter mot Yankees 2017, de två sista bli han krossad med 12 Runs, en anledning är vindar som blåser ut till right-center på 9 mph. 

Toronto

TORONTO @ TEXAS | 4/07 | 02:05 CEST

Texas har vunnit två av tre matcher för att göra sitt rekord mer respektabel som är 3-5. Rangers spelade också i Oakland på torsdag, medan Blue Jays var på väg till Texas. Tror Matt Moores kamp de senaste två säsongerna kommer att fortsätta här som Blue Jays starta denna serie på rätt fot.

CHI. CUBS -1

CHI. CUBS @ MILWAUKEE | 4/07 | 02:10 CEST

Kyle Hendricks varit skarpt i sin debut fredag mot Miami, tillåtit 1 Run över 6 innings, men Cubs förlorade 2-1. Brandon Woodruff gjorde två startar denna vår i sina fem framträdanden över 12,2 innings och har tillåtit 11 Runs och lag slog 0,327 mot honom. Hans sista framträdande av våren var en start mot Cubs och de taggade honom med 4 Runs i 5 innings, bland annat en lead-off homer av Ian Happ. Cubs vinna.

vilken start i Cleveland, jösse tack för den, i Colorado är det snö som faller och så bli det 4 spel inatt,,, lycka till

deup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s