nattens #MLB 10/04

PHILADELPHIA -1

CINCINNATI @ PHILADELPHIA | 4/10 | 1:05 pm CEST

Reds LHP Cody Reed har kastat i 65 MLB innings och har en 6,75 ERA att visa upp. Phillys slå genomsnittlig bra mot en LHP pitcher och har bättre lineup totalt sett, Ben Lively var OK i sin första start och bör åtminstone hålla Cincy i schack. 

ÖVER 8,5

CINCINNATI @ PHILADELPHIA | 4/10 | 01:05 CEST

Simuleringen ge mig 10 Runs för Reds-Phillies, vilket ger oss en stark spel på Over. Over är 68 procent av mina simuleringar. 

Under 7

DETROIT @ CLEVELAND | 4/10 | 00:10 CEST

Corey Kluber har varit Corey Kluber genom två starter, med en 2,40 ERA och 14 strikeouts, men Cleveland offensiv har inte hjälpt honom tillräckligt. Detroits Francisco Liriano mejade ner Royals i hans start. Nu möter de två offenses som slår till .159 (Indians) och .230 (Tigers), och det bli kalla temperaturer som dämpa bollen ännu mer. Cleveland spelade i liknande förhållanden söndag, en 3-1 seger mot Royals. Med en topp-start på kullen, då bli det likadant inatt.

TORONTO 

TORONTO @ BALTIMORE | 4/10 | 01:05 CEST

Baltimores effektiva borta serie i New York resulterade i tre av fyra segrar. Man höja sin ATS attraktion är det faktum att de vann som underdogs i alla dessa segrar. Man spela mot en Blue Jays team som kommer från en borta serie i Texas. Resa i kombination med Orioles senaste tidens framgångar så tycker jag ligga värde på Blue Jays. Ta Toronto.

ÖVER 7,5

ATLANTA @ WASHINGTON | 4/10 | 01:05 CEST

Mina simuleringar har i genomsnitt 9,5 Runs två fler än linan här. För mig är Over en solid spel.

MIAMI +1

NY METS @ MIAMI | 4/10 | 01:10 CEST

Detta kan bli en letdown spot för Mets, kort vila efter deras imponerande three-game sweep mot Nationals. Trots att man skicka Noah Syndergaard till kullen, kommer deras bullpen kommer vara tunn på grund av den extra innings match söndag kväll med Washington. Miami starter Jose Urena som är 2-1 med en 2,25 ERA i tre starter mot New York förra året. Han tillät bara en Run i sju innings mot Red Sox i sin senaste start,  bra pris här.

SAN FRANCISCO 

ARIZONA @ SAN FRANCISCO | 4/10 | 04:15 AM CEST

D’backs har en 7-2 start tack vare sin pitching, men Giants har haft framgång mot  Zach Godley, batting 0,439 över 41 at-bats. San Francisco offense, vilket gjorde bara 2 Runs över sina första fyra matcher, har 22 Runs under de senaste fyra. Arizona var inte bra på AT & T Park förra året trots att de har en mycket bättre lag , så jag ska gå med hemmalaget i detta första möte för säsongen.

Skärmklipp

deup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s