nattens #MLB 12/04 ⚾

PHILADELPHIA 

CINCINNATI @ PHILADELPHIA | 4/12 | 01:05 CEST

Nick Pivetta har en utmärkt start i säsongen (2,79 ERA över två starter) och Phils har vunnit sina sex senaste starter dating till den sista säsongen. Rimligt pris.

 

ÖVER 7,5

CINCINNATI @ PHILADELPHIA | 4/12 | 01:05 pm CEST

Reds starter Luis Castillo har en bra fastball och changeup, men endast 17 karriär starter under bältet. Philadelphia är en bra hitters Park och Phillies har fått en solid start offensivt, i genomsnitt 5,3 Runs per match. Phillies starter Nick Pivetta som ser ut som han kommer att bli en topp pitcher med fastball och solid curveball. Men han kan vara lite oerfarna. På min lapp sto att det bli 9 Runs………………

 

ÖVER 9

TORONTO @ BALTIMORE | 4/12 | 01:05 CEST

Torontos Marco Estrada är 34 år gammal och hans xFIP ERA är cirka 5,00 för de senaste tre åren. Estrada ligga något högre än genomsnittet borta. Baltimore Kevin Gausman är också något över genomsnittet hemma och hans xFIP ERA förra året var 4,33. I sin första start i år tillåt han tre homerun. Båda lagen kan slå bollen bra. Jag har totalt 11 Runs.

 

MIAMI 

NY METS @ MIAMI | 4/12 | 01:10 CEST

Jag ta underdoge och värdet på Marlins mot  Mets. Varför, för jag känner för det……………..

 

NY Yankees 

NY Yankees @ BOSTON | 4/12 | 1:10 AM CEST

Mer än hälften av RedSox segrar har kommit genom en enda Run, och alla var emot antingen Marlins eller Rays. Varje lag ställer upp en hyfsat starter, men det finns en klar skillnad i matchup historia. Mot Bostons David Price, är Yankees’ nuvarande roster batting .357 över 115 at-bats. Under tiden, har Masahiro Tanaka hållit nuvarande Red Sox till 0,234 över 188 at-bats, och har en solid 1,79 ERA över 30-plus karriär innings på Fenway.

 

CHI. CUBS -1

PITTSBURGH @ CHI. CUBS | 4/12 | 02:05 CEST

Pittsburgh har varit en trevlig överraskning och leder över Cubs i NL Central, men denna matchup är inte bra på papper för Pirates. Starter Steven Brault hade en bra start i torsdags, men har en karriär ERA av 7,90 mot Chicago – Cubs’ nuvarande lineup har en karriär i genomsnitt mot honom på 0,450. Samtidigt Jon Lester shut down Brewers sist ut och Chicago gör i genomsnitt 8 Runs i varje av hans starter. 

 

LA Dodgers -1

OAKLAND @ LA Dodgers | 4/12 | 04:10 CEST

Dodgers slog 3 Homeruns och fick ett fantastiskt pitching från Hyun-Jin Ryu i tisdagens 4-0 seger över A´s. Oakland är batting 0,222 mot LHP, med 5 Runs i 108 at-bat. Nu kommer en annan LA lefty, och detta har varit ännu bättre. Alex Wood har en ERA av 1,93 och en WHIP på 0,50 över 14 innings. A´s start Daniel Mengden har tillåtit 10 Runs i över 11 innings.

UNDER 7,5

OAKLAND @ LA Dodgers | 4/12 | 04:10 CEST

Alex Wood har varit dominerande för Dodgers och nu står inför en A´s team som har lyckats göra bara 5 Runs och en 0,222 batting average över 108 at-bat mot LHP. A´s motsvarighet Daniel Mengden har tillåtit 10 Runs över 11 starter, men det har funnits tecken på bättring, och han tillåter lite homers.

det bli 8 spel i #MLB inatt, lycka till

deup0fkwsaal7vugiphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s