nattens #MLB 13/04 ⚾

CLEVELAND -1

DETROIT @ CLEVELAND | 4/13 | 12:10 pm CEST

Jag ser Indians slå Tigers inatt i mer än 70 procent av mina simuleringar, vilket gör den relativt låga priset ser lite bättre ut. Indians har vunnit sex raka torsdag starter med Trevor Bauer och är 4-1 när han börjar det fjärde spelet i en serie.

 

UNDER 8,5

DETROIT @ CLEVELAND | 4/13 | 00:10 CEST

I två starter denna säsong har Trevor Bauer varit enastående tillåta 3 Runs totalt i 13 innings, men Indians förlorade både och båda stannade under. Michael Fulmer har tillåtit 1 Run mellan sina två starter som spänner sig över 13,1 innings och både blev under. Indians har stannat Under deras sista sju. Detroit är batting 0,204 och Cleveland är bara 0,170.

 

ÖVER 9

LOUIS @ CINCINNATI | 4/13 | 00:40 CEST

Båda lagen har haft jobbigt offensivt, men de är båda cirka 50 procent på Över / Under siffror. Jag tycker att Cardinals’ offensiv är väl över genomsnittet och siffrorna kommer att återspeglar detta snart. Sal Romano är en genomsnittlig major league pitcher, i hans 18 karriär startar har han en xFIP ERA med drygt 4,50. Michael Wacha hade ett bra år 2015, men 2016 och 2017 var bara måttligt. Hans 4,97 ERA i bortamatcher förra året säger allt.

OVER 9

COLORADO @ WASHINGTON | 4/13 | 01:05 CEST

Gio Gonzalez har varit bra hittills, tillåter bara 1 Run i var och en av sina två starter med Nats och går 1-1 i dessa spel medan Colorado har vunnit båda Chad Bettis’ starter med att tillåta bara 3 Runs tillsammans. Colorado har stannat Under i sin senaste tre medan Washington har stannat Under i fyra av dess sista båda. Inget av lagen slår bollen bra, men 15 mph vindar kommer att hjälpa ett par bollar ut.

 

BOSTON 

NY Yankees @ BOSTON | 4/13 | 01:10 CEST

Efter onsdagens ståhej, förväntar jag mig Yankees topp slugger att vara lite orolig i batter’s box, åtminstone tidigt i matchen. Det lägger bara ytterligare ett skäl att backa Boston här. Ta bort en 0,351 average från Brett Gardner, resten av Yankees-spelare har en .190 average mot Sox starter Rick Porcello. Porcello bör vara särskilt effektivt med regn och kyla i väder prognosen. Sonny Gray, under tiden, har en karriär ERA på Fenway  som kryper upp till 7.

 

över 9

NY Yankees @ BOSTON | 4/13 | 01:10 CEST

De två första spelen i denna serie producerade totalt 32 Runs mellan två av de bästa  offensiva lag i MLB. Yankees gör i genomsnitt 5,5 Runs per match och Red Sox gör i genomsnitt 5,7 Runs per match. 

 

MINNESOTA -1

CHI. White Sox @ MINNESOTA | 4/13 | 02:10 CEST

Kommer åka med Twins igen bakom Jose Berrios, som gick 2-1 med en 2,21 ERA vs. White Sox förra året. Minnesota har vunnit åtta av Berrios’ sista nio hemma startar. 

 

LA ANGELS -1

LA Angels @ KANSAS CITY | 4/13 | 02:15 CEST

Ian Kennedy kommer från två fantastiska starter där han tillåter 1 Run på 12 innings, men dessa spel var mot två dåliga lag, Indians och White Sox. I kväll stå han inför Angels som verkar inte har problem att slå. I själva verket leder de MLB batting 0,284 och scoring 6,6 Runs per match. Angels också har vunnit sju av sina senaste åtta. En Mike Trout och Albert Pujols homerun derby kan ske med 15 mph vindar blåser till vänster. Angels hålla detta rullande och vinna.

med Pirates på god väg in i mål så bli det 8 spel i #MLB inatt, lycka till

Skärmklipp

giphy

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s