nattens #NBAPicks & #MLB

Oklahoma -4

UTAH @ OKLAHOMA CITY | 4/16 | 00:30 CEST

Utah har en förlorande rekord hemifrån den här säsongen. Jazz har en svag offensiv är nr19 i poäng och har en mardröm matchup i öppnings serien. Oklahoma City är nr12 i NBA i att göra poäng bakom regerande MVP Russell Westbrook och är stark på försvar nr10 i tillåtna poäng och 12a i field goal skytte försvar. Och inget lag var bättre med offensiva rebounds mot Utah den gångna säsongen än Thunder. Oklahoma City vann säsongens serie 3-1, med Utah 2-5 ATS de senaste sju mötena. Och hem fördel har varit enorm i den här serien, där hemmalaget går 18-8 ATS under de senaste 26 mötena.

MINNESOTA +11

MINNESOTA @ HOUSTON | 4/16 | 03:00 CEST

Jimmy Butler är tillbaka, T-Wolves vann och täckte sina tre sista matcher. Butler gör 22 ppg och är lagets bästa defensiva spelare. Rockets har haft ett bra år men har stannat stadig under de senaste två månaderna. Rockets vinna spelet men misslyckas med att täcka ATS.

 

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s