nattens #NBAPicks & #MLB 17/04

 

PHILADELPHIA -6,5

MIAMI @ PHILADELPHIA | 4/17 | 02:00 CEST

Philadelphia kämpade sist eftersom det spelade sitt första slutspel på sex år, men nu med Game 1 under deras bälten kommer de unga 76ers vara ännu farligare när serien fortsätter. Ben Simmons hade 17 poäng, 14 assist och 9 rebounds och Sixers vann sin 17e match i rad. Philly sköt 47,4 procent totalt och en otrolig 18 av 28 3 poängs facit. 76ers är 9-1 ATS sina senaste 10 matcher efter en seger med minst 10 poäng, och de har täckt 43 av deras senaste 64 hemmamatcher och 12 av deras sista 15 matcher totalt.

San Antonio 10 & OVER 205

SAN ANTONIO @ GOLDEN ST. | 4/17 | 04:30 CEST

Jag simulerade 212 poäng för Game 2, ger oss en solid Over. Over gå in 65 procent av mina simuleringar.

En blowout vinst av Warriors radera inte deras problem sent på säsongen och jag räkna med Spurs dyker upp idag och gör tidigt sina poäng, Spurs stanna inom 10. Warriors är bara 7-19-1 ATS efter en SU vinst.

NY Yankees -2

MIAMI @ NY Yankees | 4/17 | 00:35 CEST

Yankees återvända hem efter två dagars vila, och deras nr1 pitcher på kullen. Pinstripes har vunnit 13 av Luis Severino sista 16 starter hemma. Dessutom är det första spelet för Giancarlo Stanton mot hans tidigare lag. Samtidigt har Miami förlorat fem av sex mot RHP (och fem av sex totalt) och Marlins starter Caleb Smith har walked 9 i 8 1/3 innings. Riskabelt bet men detta är en mycket bra matchup för New York.

TORONTO -1,5

KANSAS CITY @ Toronto | 4/17 | 01:07 CEST

Bra chans på Blue Jays hemma, eftersom de kommer möta ett överbelastade Royals lag plågas av lineup inconsistencies och bullpen issues.

WASHINGTON +1

WASHINGTON @ NY METS | 4/17 | 01:10 CEST

Detta är det första spelet Nationals är en underdog hela säsongen. Public är över  glödheta Mets. Men värdet är med Washington. Mina simuleringar har Nats som vinnare, jag tar Nats till ett bra pris.

Cincinnati

CINCINNATI @ MILWAUKEE | 4/17 | 01:40 CEST

Åtta raka förluster av Reds och en bortamatch här ge oss värde mot Milwaukee. Efter sex raka bortamatcher av Brewers, så ta jag Reds.

SAN DIEGO +1

LA Dodgers @ SAN DIEGO | 4/17 | 04:10 CEST

Dodgers  Hyun-Jin Ryu tillåt 1 Run och 8 strikeouts i hans sista utflykt, men LA´s offensiv funkar inte, man slår 0,221 på vägen och 0,207 mot LHP. De står inför en LHP borta. Padres har Robbie Erlin, som gör sin första start sedan 2016, men han startar med en 2,38 ERA ur bullpen. Även om jag inte kan förvänta mig att Erlin gå mer än 6 innings, så är San Diego´s bullpen 1,84 ERA, näst bäst i MLB. Jag leta efter att Padres vinna sin fjärde raka.

SEATTLE & OVER 7,5

HOUSTON @ SEATTLE | 4/17 | 04:10 CEST

Astros reser långt efter en nationellt tv extra inning affär, som de förlorade där man var massiva favoriter. Deras 2 aces Justin Verlander och Dallas Keuchel startar sällan med förlust 2 matcher i rad. Men ja kommer att trotsa konventionella visdomen och ta hemmalaget.

Mina simuleringar ger i genomsnitt 9,5 runs, 2 Runs över denna linan.

det bli 3 spel i #NBA och hela 7 stycken #MLB rek, lycka till

Skärmklippdeup0fkwsaal7vu

giphy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s