nattens #MLB #NBAPicks 18/04

MIAMI +2

MIAMI @ NY Yankees | 4/18 | 00:35 CEST

Yankees rullade i går, men jag gillar Marlins att studsa tillbaka i dag på grund av starter Jarlin Garcia. Han har tillåtit bara två ER i 16 innings och har en WHIP 0,69. Run support har varit sporadisk i bästa fall, men till detta pris, det är en risk jag är villig att ta.

Baltimore

BALTIMORE @ DETROIT | 4/18 | 00:40 CEST

Så fattiga som Orioles offensiven har varit (0,216 genomsnitt, botten i Runs och Homers), Tigers har varit värre (även 0,216, med färre Runs och Homers). Men Baltimore har underpresterad. Pitcher Andrew Cashner har två bra utflykter i tre starter och hans enda karriär Start mot Detroit resulterade i en shutout – ingen på den aktuella Tigers roster någonsin har registrerat en hit på honom. Detroit har varit ett hemma underdog fyra gånger i år, och har förlorat alla fyra.

CLEVELAND -1,5

CLEVELAND VS MINNESOTA | 4/18 | 01:10 CEST

Twins har vunnit tre raka och hålla en knapp ledning över Indians i början av säsongen i AL Central. Men jag kan inte tänka mig att gå emot en Corey Kluber. Han äger Minnesota, ynka 0,159 över 182 karriär at-bat mot nuvarande Twins uppställning.

ÖVER 8,5

PHILADELPHIA @ ATLANTA | 4/18 | 01:35 CEST

Sun Trust Park är en offensiv paradis. Braves slår 0,297 i sina sex matcher. Phillies Nick Pivetta tidiga framgång beror på spel mot Miami och Cincinnati. I hans enda start borta vid Atlanta tillåt han 3 Runs på 5 hits på bara 4 innings. Pivetta tillåter 1.69 Homeruns per match förra året. Atlantas Mike Foltynewicz har startat 68 matcher i sin karriär med en xFIP ERA av 4,44. Hitters slog 0,280 mot Folty på Sun Trust förra året.

CHI. CUBS

LOUIS @ CHI. CUBS | 4/18 | 02:05 CEST

Cubs har inte spelat sedan lördag, men det bör inte helt förlora dynamiken i en stor comeback mot Braves sist. Lägg till Anthony Rizzo är tillbaka in i det explosiva lineup, och jag gillar Chicago mot en kämpande Adam Wainwright (5,06 ERA).

Boston

BOSTON @ LA ANGELS | 4/18 | 04:07 CEST

Boston ace David Price har en stark start (2.40 ERA över tre starter) och Red Sox gör i genomsnitt 8,1 Runs per match i sina senaste åtta matcher. Det är stort värde på Sox här trots Angels fenomenala början av säsongen.

vi har 6 #MLB spel & 4 stycken #NBAPicks

deup0fkwsaal7vu

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s